enschede
enschede

Wie zijn wij

Uitjes-Enschede.nl is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in Uitjes in Enschede. Al meer dan 20 jaar organiseren wij bedrijfsuitjes, personeelsdagen, vrijgezellen uitjes en familie uitstapjes voor groepen van 4 tot 400 personen. Ons uitgangspunt is dat mensen op een originele manier kennis maken met de stad. Dat kan zijn in spelvorm, maar ook door het volgen van een route. Een spelletje spelen met Enschede als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Enschede

In de programma's waarbij je een route aflegt door de stad kom je op de mooiste plekken van de stad. Je komt er niet door een gids te volgen, maar door een Sudoku op te lossen, een GPS coördinaat te vinden of door een locatie gevonden door een cryptische omschrijving te fotograferen.

Ontdek Enschede al spelenderwijs

In spelvorm ontdek je Enschede terwijl je ondertussen de Mol ontmaskerd, op zoek bent naar de Don die de stad afperst of de mysterieuze Mister X probeert te lokaliseren. Maar boven alles staat dat Enschede een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij Enschede.nl een uitje te boeken!