enschede
enschede

Vrijgezellenfeest in Enschede

Een van je vrienden gaat binnenkort trouwen. En jij moet het organiseren! Op naar Enschede. Bij uitjes-enschede.nl vind je alles om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Je kent de aanstaande bruid/bruidegom goed en stemt het vrijgezellenfeest natuurlijk af wat die leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan The Target, het superspannende spel waarbij een gevaarlijke gangster net is ontsnapt uit de gevangenis. Een groep wordt de gangster, de andere worden de politieteams! Of speel Wie is de Mol, probeer met je team te winnen van de andere teams, maar... In elk team zit een mol. En die heeft juist de opdracht om te verliezen. Wie ontmaskerd de mol?

Sportief uitje

Toch liever zelfstandig op pad? Wandel door de stad heen met de GPS als gids. Je hebt de keuze uit een gewone GPS tocht of een GPS moordtocht, waarbij je onderweg ook nog een moord oplost. Of het stel er nu gaat wonen na de trouwdag, ze er juist vertrekken of omdat Zwolle gewoon een leuke stad is, de GPS-wandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gezellig uit eten gaan met de vrijgezelle vrienden. Uitjes-enschede.nl heeft het avondprogramma Wie is de Mol aan Tafel. Geniet van een driegangendiner terwijl je ondertussen de Mol in jullie gezelschap probeert te ontdekken. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!