enschede
enschede

Uitjes in Enschede

De leukste uitjes in Enschede

Bij Uitjes-Enschede.nl boek je leuke, verrassende en originele uitjes. Van jong tot oud, van sportief tot cultuur, van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest en familiedag. Spanning, natuur, culinair of cultuur! Uitjes-Enschede.nl heeft het allemaal en alles in de mooie, gezellige stad Enschede.

Ontdek Enschede

In het programma City Experience is de stad je speelbord. Zo kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen leer je van alles over Enschede. Je werkt samen in een groep om foto's te maken van de stad. Via grappige en cryptische opdrachten kom je overal. Zo leer je de geschiedenis en cultuur van Enschede wel kennen.

Of boek het programma De Erfenis. Probeer zo snel mogelijk een miljoen uit te geven om te bewijzen dat je een goede erfgenaam bent. Maak de meest originele foto's en beantwoord de vragen, maar pas op voor de zakkenvullers die je onderweg tegen kan komen!

Enschedese criminelen

Bij andere uitjes speel je een spannend teamspel in het centrum van Enschede. Zo is er in The Target een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis die jullie op gaan jagen aan de hand van het spoor dat hij achterlaat. Of speel het bekende Wie is de Mol nu eens zelf. Probeer met je team zoveel mogelijk geld te verdienen, maar pas op in elk team zit een mol!

De keuken van Enschede

Uit eten gaan kan in Enschede ook heel goed en met onze uitjes is dat nog een hele beleving. Want Wie is de Mol kun je ook tijdens het diner spelen, Wie is de Mol aan tafel? Genieten van een heerlijk driegangen diner en ondertussen de Mol proberen te ontmaskeren.

Uitjes-Enschede.nl

Naast deze zijn er talloze andere leuke uitjes, zoals Jacht naar de Macht, een Levend Sudoku, The Hunt for Mister Unique, een Koldertocht... Uitjes-Enschede.nl is net zo veelzijdig als de stad zelf. Of je gaat voor sportief, culinair, spannend of cultureel en of het nu is voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of een ander uitje: bij Uitjes-Enschede.nl vind je altijd de leukste uitjes!