enschede
enschede

Bedrijfsuitje in Enschede

Origineel bedrijfsuitje in Enschede?

Geen zin in een verplichte heidag of een teamevent dat vooral verplicht is, maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij www.uitjes-enschede.nl! Uitjes-enschede.nl heeft leuke, originele en spannende uitjes waar teambuilding centraal staat.

Enschede

De stad waar je werkt beter leren kennen? Met het leuke arrangement Wie is de Mol probeer je in verschillende teams van elkaar te winnen. Maar in elk team zit een mol en die heeft juist de opdracht om te verliezen. En ontmasker jij je collega als Mol? Of doe een Levend Sudoku en leer zo o.a. Roombeek kennen, het deel van Enschede waar de vuurwerkramp plaats vond. Beantwoord de vragen en krijg op die manier de getallen nodig om de Sudoku op te lossen welke uiteindelijk naar het welverdiende drankje leidt.

Teambuilding

De maffia regeert in Enschede, maar de Don die aan de macht is, is wel heel slecht. Speel in teams tegen elkaar, pers mensen af, of koop ze om en probeer de Don te vinden. Neem jij met je collega's straks de macht over in Enschede tijdens het spel Jacht naar de Macht?

Een wandeling is eigenlijk ook altijd leuk. En zeker wanneer je ondertussen allerlei opdrachten moet uitvoeren om GPS-coördinaten te krijgen tijdens de GPS-wandeling. Of combineer dit juist met het oplossen van een moord in de GPS Moordtocht.

Uit eten

Geniet heerlijk van een driegangendiner en speel ondertussen Wie is de Mol aan tafel. Er zijn genoeg restaurants in Enschede waar dit mogelijk is.

Uitje boeken?

Uitjes-enschede.nl heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Uitjes-enschede.nl!